Testimoniale

Expo Plast 2019 s-a încheiat cu rezultate pozitive. Vă prezentăm câteva review-uri ale expozanţilor:

“Orice participare la o expoziţie e utilă pentru noi, e o ocazie de a ne întâlni nu numai cu clienţii, ci şi cu potenţialii clienţi, cu partenerii, de a vedea ce prezintă fiecare expozant”, este de părere managerul general Engel Injecţie, Sergiu Sora.
Sergiu Sora, ENGEL INJECTIE
“Participarea de anul acesta a fost, ca de obicei, una foarte atrăgătoare pentru firma noastră. Foarte interesante întâlnirile cu vizitatorii – multe întrebări, multe proiecte la care oamenii caută răspunsuri, şi sperăm ca şi pe viitor să fim interesanţi pentru cei care vizitează EXPO PLAST. Pentru noi este o participare deja tradiţională”, a afirmat Irina Nicola, manager general Plastic Technology Service.
Irina Nicola, PLASTIC TECHNOLOGY SERVICE

“Vreau să mulţumesc organizatorilor pentru acest târg, care ne-a adus un real succes, am vândut toate cele trei echipamente (maşini de injectat mase plastice) chiar din prima zi. Ne vedem cu siguranţă la anul, la o nouă ediţie EXPO PLAST!” susţine Adrian Ispas, director vânzări Hitaro Plastic Machines.

Adrian Ispas, HITARO PLASTIC MACHINES

“Expo Plast devine o întâlnire tradiţionala a tuturor celor care sunt activi în lumea maselor plastice. Este un eveniment care a fost organizat extrem de bine anul acesta”, a apreciat George Răgălie, product manager AECTRA PLASTICS.

George Răgălie, AECTRA PLASTICS

“Noi am fost mulţumiţi de rezultate, de participarea noastră în cadrul expoziţiei Expo Plast 2019 şi sperăm ca în urma expoziţiei să avem multe succese şi clienţi noi”, a declarat Thomas Waldenberger, Managing Director Thowald Ice Cleaning.

Thomas Waldenberger, THOWALD ICE CLEANING

Organizatori

Parteneri

Parteneri media

Află primul noutăţile Expo Plast

Introdu adresa de email