Abonare Newsletter

Nu rata cele mai noi informaţii din industria de prelucrare a materialelor plastice. Aboneazăte la newsletter şi fii primul care află noutăţile ediţiei EXPO PLAST 2024!

În conformitate cu Regulamentul General privind Protecţia Datelor Personale (679/2016) ce a intrat în vigoare la 25 mai 2018, avem rugămintea să ne confirmaţi/reconfirmaţi acordul dumneavoastră privitor la colectarea şi prelucrarea de către EUROEXPO Fairs – organizatorul târgului EXPO PLAST, a datelor furnizate de dumneavoastră (nume companie, nume persoană, număr telefon, adresa e-mail).

Scopul colectării şi prelucrării datelor este acela de a vă furniza / a continua să vă informăm via e-mail şi / sau telefonic despre târgul EXPO PLAST, de a vă contacta via e-mail şi/sau telefonic pentru actualizarea datelor colectate şi prelucrate.

*EMAIL:
PRENUME:
NUME:

Perioada de prelucrare a datelor

  • Pe parcursul perioadei în care dumneavoastră vă desfăşuraţi activitatea în cadrul companiei care, prin prisma domeniului de activitate, se încadrează în audienţa-target a târgului EXPO PLAST.
  • Până în momentul în care se solicită în scris la adresa data.protection@euroexpo.ro încetarea prelucrării/ştergerea datelor dumneavoastră.

Drepturile dumneavoastră

  • Aveţi dreptul de a fi informat despre tot ce se întâmplă cu datele dumneavoastră personale, de a şti la ce sunt folosite, de a le accesa, de a le modifica şi chiar de a revoca consimţământul.
  • Aveţi dreptul de a solicita la adresa de e-mail data.protection@euroexpo.ro accesul la datele prelucrate şi rectifi­carea datelor prelucrate.
  • Aveţi dreptul de a solicita la adresa de e-mail data.protection@euroexpo.ro  încetarea prelucrării datelor şi/sau ştergerea acestora.

În orice moment puteţi solicita:

  • Încetarea transmiterii la adresa de e-mail a newsletterelor şi informaţiilor legate de EXPO PLAST, a mesajelor privind informaţii despre EXPO PLAST, având la dispoziţie, la sfârşitul fiecărei comunicări online primite de la Euroexpo Fairs SRL, posibilitatea de OPT-OUT sau prin solicitare scrisă transmisă la adresa de e-mail data.protection@euroexpo.ro

Euroexpo Fairs SRL

Adresa: Bd. Expoziţiei nr.7, Mansarda, sect.1, Bucureşti, cod poştal: 012101, înregistrată cu nr. 15338 în registrul de evidenţă a prelucrării de date cu caracter personal.

Organizatori

Parteneri

Parteneri media