Nu rata cel mai mare targ din industria de mase plastice din Romania - Expo Plast 2017!
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Expo Plast
Expo Plast

Peste 90 de brand-uri la Expo Plast Sibiu

In perioada 21 – 24 noiembrie, Expo Plast ajunge in inima tarii si reuneste la Sibiu liderii industriei de prelucrare a maselor plastice.

Expozanti din Romania, Austria, China, Italia si Turcia isi asteapta vizitatorii timp de patru zile în inima tarii, reprezentand peste 90 de brand-uri importante.

Structura participantilor la Expo Plast 2017 arata un interes sporit din partea expozantilor cu materie prima si echipamente.


Din datele centralizate, un procent de 34% este dat de firmele care expun in zona echipamentelor, masinilor si utilajelor pentru prelucrarea materialelor plastice (masini de injectie, masini de termoformare, imprimante 3D, echipamente de curatare industriala si cu gheata carbonica, auxiliare pentru masini si echipamente), în timp ce 24% dintre expozanti provin din zona polimerilor, materiilor prime si auxiliare pentru industria maselor plastice. Un loc important in expozitie il ocupa si companiile care prezinta tehnologii si solutii pentru reciclarea materialelor plastice.

Expo Plast
Acceseaza www.expoplast.ro si fii la curent cu noutatile editiei.

Contact Expo Plast
Parteneri Expo Plast
Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.
Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.
Adresa noastra de contact este: expoplast@euroexpo.ro

Demo Metal