Nu rata cel mai mare targ din industria de mase plastice din Romania - Expo Plast 2017!
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Expo Plast
Expo Plast

HITARO PLASTIC MACHINES
la EXPO PLAST SIBIU


Expo Plast Expo Plast va gazdui si in acest an HITARO PLASTIC MACHINES in perioada 21-24 noiembrie 2017, la REDAL EXPO SIBIU, in cadrul Standului 01-02, unde puteti viziona utilaje in functiune. HITARO PLASTIC MACHINES, in calitate de distribuitor oficial al HAITIAN si ZHAFIR pe piata romaneasca, va ofera oportunitatea participarii la o demonstratie live a doua dintre utilajele Haitian: MARS (hidraulica) si ZERES (hibrid)

Nr. 1 ZERES 120/430 – foto ZE3000
Masina de injectat pentru materiale termoplastice, sistem de inchidere cu genunchi in 5 puncte produs in Germania. Sistem de lubrifiere automata (Made in Japan - LUBE CORPORATION). Trepte de injectie programabila in 6 moduri. Sistem hidraulic incorporat cu actionare servo pentru gestionarea actionarilor de miezuri hidraulice. Reglarea in sistem automat, inaltime matrita. Gauri aruncator conform standardelor Euromap. Aruncare hidraulica centrala cu cuplare rapida. Canale "T" plus gaurile filetate EUROMAP pentru fixarea matritei. Ansamblu de plastifiere rezistent la coroziune si abraziune. Unitate de injectie rabatabila. Rezistente ceramice (230 V) cu termocupluri "K" si temperatura maxima setata de 400 °.
Controler SIGMATEK (fabricat in Austria) cu ecran tactil 15 ", unitati electrice KEB (fabricate in Germania). Forta de strangere de la 400 la 13800 kN.
Matrita: produs Kitchen
Material: PP
Expo Plast


Nr. 1 MARS II 90/260 economy – foto MAII900
Masina de injectat pentru materiale termoplastice, sistem de inchidere cu genunchi in 5 puncte, echipata cu sistem servo hidraulic cu pompa cu angrenaje,sistem patentat Haitian (aplicat la peste 160.000 de masini de injectat) cu invertor KEB (made in Germania). Posibilitate ajustare atomata forta de strangere. Lubrifiere centrala cu ulei. Gauri aruncator conform standardelor Euromap. Aruncator central cu cuplare rapida. Canale "T" plus gaurile filetate EUROMAP pentru fixarea matritei. Valva proportionala pentru inchidere/deschidere matrita (universal pack) Unitate de injectie echipata cu ansamblu de plastifiere nitrurat si rezistente ceramice (230V) Valve hidraulice hidraulice Rexroth sau Vickers. Controler KEBA (fabricat in Austria) cu ecran tactil de 12 "(versiunea 2880). Forta de strangere de la 60 la 4000 Ton.
Fabric: produs Kitchen
Material: PP
Expo Plast


Inregistreaza-te ca vizitator


Vezi lista expozantilor EXPO PLAST

Parteneri Expo Plast


Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.
Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.
Adresa noastra de contact este: expoplast@euroexpo.ro

Demo Metal