Nu rata cel mai mare targ din industria de mase plastice din Romania - Expo Plast 2017!
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Expo Plast
Expo Plast

ENGEL la Expo Plast 2017 in Sibiu - Valorificarea optima a resurselor de eficienta


La standul expozitional al companiei ENGEL de la expoplast 2017 din 21 pana in 24 noiembrie de la Sibiu, Romania, totul graviteaza in jurul eficientei maxime. Cu doua aplicatii producatorul de masini de injectat si sisteme complexe, cu sediul la Schwertberg, Austria, demonstreaza categoric, faptul ca o combinatie perfecta intre masina de injectat, automatizare, tehnologie de proces si Industrie 4.0 permite marirea considerabila a stabilitatii si reproductibilitatii in prelucrarea prin injectare. Punctul de atractie va fi prelucrarea siliconului lichid, care va fi prezentata pentru prima data live la expoplast.

Cu masina victory fara coloane procesele de prelucrare a LSR pot fi controlate sigur si eficient.

Prelucrarea siliconului lichid (LSR) prezinta cerinte foarte ridicate in ceea ce priveste constanta si precizia procesului si trebuie totusi sa poata fi realizata in mod foarte economic. "Mai ales atunci cand este vorba de productie de masa, precum articole pentru bebelusi sau membrane pentru aplicatii industriale", considera Sergiu Sora, director al ENGEL Injectie din Bucuresti. La standul sau expozitional ENGEL demonstreaza categoric, faptul ca la prelucrarea LSR costuri unitare minime pot fi asociate cu inalta calitate datorita caracteristicilor tehnice perfectionate ale masinii, automatizarii si integrarii proceselor. "Este prima data cand la expoplast se poate vedea o aplicatie LSR", afirma Sora.

Pe o masina de injectat victory 200H/200L/160 combi cu robot linear viper 40 integrat, ENGEL produce in timpul celor patru zile de expozitie membrane pentru acumulatori de presiune executate din doua componente, care sunt utilizate in rezervoare de echilibrare a presiunii. Masina prelucreaza simultan PBT si LSR intr-o singura etapa de lucru, intr-o matrita pentru doua componente. Doar procesul integrat permite imbinarea de material termoplastic cu siliconul in pozitie stabila.Citeste mai departe

Urmareste in continuare www.expoplast.ro si fii la curent cu noutatile editiei – tehnologiile prezentate, produsele expuse, conferinte, discount-uri exclusive.


21 – 24 noiembrie 2017
Redal Expo SibiuInregistreaza-te ca vizitatorParteneri Expo Plast


Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.
Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.
Adresa noastra de contact este: expoplast@euroexpo.ro

Demo Metal