Nu rata cel mai mare targ din industria de mase plastice din Romania - Expo Plast 2017!
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Expo Plast
Expo Plast

Expo Plast Sibiu se apropie


La finalul acestei luni va dam intalnire la Sibiu pentru cel mai important eveniment al industriei de prelucrare a maselor plastice. Expozantii s-au pregatit si se prezinta in continuare.

Expo Plast

GUIDETTI EAST

Cu peste 30 de ani de experienta in domeniul reciclarii maselor plastice si a metalelor neferoase, compania este distribuitor pentru firmele: GUIDETTI SRL, OMER Ecology SRL si CMG Granulatori SPA de mai bine de 10 ani. Iar pana in present Guidetti East are deja peste 100 de masini vandute in tara, pentru care asigura servicii de consultant si service.
Mai multe detalii...
Expo Plast

Global Tech Service

Intelligent Labs produce in Romania echipamente cu comanda numerica utilizand cele mai noi tehnologii, oferind precizie, repetabilitate si viteza in exploatare pentru industrii prelucratoare precum cea a maselor plastice, lemnului si aluminiului.
Mai multe detalii...
Expo Plast

JAREX Filtertechnik

JAREX Filtertechink este furnizor de filtre si solutii de filtrare pentru industrie.
Produsele pe care compania le va prezenta in cadrul expozitiei vor fi: filtre hidraulice si solutii de filtrare a uleiului hidraulic, in special pentru masini de injectat mase plastice,filtre de aer, filtre de ulei si separatoare aer ulei pentru compresoare marca Donaldson, filtre si sisteme de filtare pentru aerul comprimat de la Parker Domnik Hunter.
Mai multe detalii…
Expo Plast

TOP PLAST

Compania este, in prezent, unul dintre principalii furnizori de accesorii si componente pentru industria prelucrarii de mase plastice/aluminiu si prelucrari de metale.
Mai multe detalii...
Expo Plast

RAFA PLAST

Compania RAFAPLAST cu sediul in Bucuresti este un producator de mase plastice, bazandu-si activitatea in special pe productia pe ambalaje injectate (navete/cosuri) si sulflate(canistre, borcane, bidoane).
Mai multe detalii...
Expo Plast

ENERGO STAR

Cu o experienta de peste 20 de ani, Energo Star din Sibiu este distribuitorul principal al Atlas Copco in Romania, pentru diviziile de Tehnica Aerului Comprimat respectiv divizia de Tehnica Industriala (scule pneumatice si sisteme de asamblare).
Mai multe detalii...


Urmareste in continuare www.expoplast.ro si fii la curent cu noutatile editiei – tehnologiile prezentate, produsele expuse, conferinte, discount-uri exclusive.


21 – 24 noiembrie 2017
Redal Expo SibiuInregistreaza-te ca vizitatorParteneri Expo Plast


Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.
Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.
Adresa noastra de contact este: expoplast@euroexpo.ro

Demo Metal