contact: +40 734 660 673

Luni, 03 Aprilie 2017 14:25

ASPAPLAST

Aspaplast

Anul acesta, EXPO PLAST se muta la Sibiu!

ASPAPLAST (Asociatia Prelucratorilor de Mase Plastice din Romania) va invita sa participati la cea de-a 6-a editie a EXPo PLAST, care va avea loc intre 21-24 noiembrie 2017, in Centrul Expozitional REDAL EXPO Sibiu!

Suntem bucurosi sa constatam interesul in crestere al companiilor romanesti din sectorul prelucrarii maselor plastice pentru organizarea acestei noi editii a EXPO PLAST la Sibiu, zona puternic dezvoltata din centrul tarii , unde se poate ajunge usor din orice colt al tarii si unde numeroase companii si-au deschis afaceri si au incheiat parteneriate puternice!

Suntem bucurosi sa constatam ca increderea pe care participantii la EXPO PLAST ne–o acorda noua, organizatorilor, nu a scazut!

Si asta , pentru ca avem o traditie!

De 17 ani, ASPAPLAST organizeaza Targul de Mase Plastice: am inceput in 2000 cu INTERPLAST EXPO, pe care l-am organizat in colaborare cu ROMEXPO si am continuat cu EXPO PLAST, pe care il organizam din 2011 impreuna cu EURO EXPO Fairs.

In calitate de asociatie care reprezinta interesele tuturor companiilor romanesti din sectorul prelucrarii maselor plastic, dar si din sectoare adiacente (reciclare, prelucrare cauciuc si altele) suntem permanent interesati sa promovam atat producatorii romani de diverse componente si articole din mase plastice, cat si celelalte companii distribuitoare de materii prime si auxiliare, echipamente si utilaje pentru prelucrarea maselor plastice si alte servicii.

Asadar, va asteptam la EXPO PLAST – Sibiu, intre 21 si 24 noiembrie 2017!

Pentru ca ne dorim o relansare a industriei romanesti de prelucrare a maselor plastice , sustinem cu tarie acest eveniment si suntem increzatori ca impreuna vom reusi sa reunim sub aceeasi egida cat mai multe companii din sector, astfel incat EXPO PLAST sa devina un eveniment din ce in ce mai cautat de specialistii din tara si din strainatate!

Ing. Marcel Diaconu
Presedinte ASPAPLAST

Expo Plast