contact: +40 734 660 673

Vineri, 31 Martie 2017 08:18

Hitaro Plastic Machines

Hitaro Plastic Machines

Participarea la EXPO PLAST SIBIU, credem ca reprezinta atat pentru HITARO PLASTIC MACHINES, dar si pentru ceilalti expozanti, o oportunitate de a-si consolida imaginea si pozitia pe piata.

Consideram o idee imbatabila organizarea ecestei expozitii intr-un oras complex ca Sibiul - aflat in plina expansiune economica. Dupa cum bine stim, în oras dar si in vecinatatea acestuia există companii importante care au un vast domeniu de activitate. Iar faptul ca Sibiul este un „nod” de legatura atat pentru principalele orase ale Romaniei cat si pentru tari cu renume European (Germania, Italia, Austria), nu face decat sa aduca un plus valoare pentru alegerea strategica a locatiei in care se va desfasura EXPO PLAST 2017.

Ca de fiecare data firma HITARO PLASTIC MACHINES - distribuitorul oficial si partenerul service in Romania, al celui mai mare producator de masini de injectie, Haitian International Ltd., va fi prezenta si in acest an la EXPO PLAST considerat cel mai mare targ de profil din Romania.

Prin participarea la EXPO PLAST 2017, HITARO PLASTIC MACHINES va prezenta celor interesati, echipamente si solutii la cel mai inalt nivel tehnologic existent pe piata, in conditii avantajoase si personalizate in functie de cerintele fiecarui client.

Dezvoltarea tehnologica semnificativa a echipamentelor Haitian, consta in reducerea consumului de energie electrica. Acesta a fost unul dintre obiectivele principale pentru cei care au realizat utilajele HAITIAN. Obiectiv de altfel atins, prin echiparea masinilor in dotare standard cu servomotor asistat de catre inverter.

HITARO PLASTIC MACHINES promite ca va fi prezent la EXPO PLAST 2017 cu surprize tehnologice, dar si cu disponibilitatea specialistilor sai, care vor putea aborda subiecte pe tema prezentului eveniment si care vor putea raspunde la intrebarile celor interesati de echipamentele pentru industria de procesare mase plastice.

Un citat celebru putem spune ca este motto-ul echipei HITARO PLASTIC MACHINES: “Sa formezi o echipa, e doar inceputul, sa ramai impreuna este progresul, sa lucrezi impreuna este succesul” De aceea, echipa HITARO doreste sa multumeasca tuturor celor care le acorda incredere: vizitatorilor, clientilor, colaboratorilor si nu in ultimul rand, celor care le-a oferit posibilitatea de a participa la acest grandios eveniment.

Cu stima,
Echipa “HITARO PLASTIC MACHINES”

Expo Plast